Definitieve programma VIA Lustrumcongres

20 september 2018

Het programma luidt als volgt:
11.00 uur Ontvangst gasten voor besloten rondleiding door De Hermitage
Partners kunnen deelnemen tegen geringe vergoeding of op vertoon van museumjaarkaart
12.00 - 13.00 uur Registratie en lunch
13.00 - 13.15 uur Opening door Marc van Zanten, voorzitter VIA, en dagvoorzitter Paul van Liempt (journalist en o.a. bekend van BNR Nieuwsradio)
13.15 - 13.45 uur Inleiding door Ilona Wolffram-van Doorn, coördinerend raadadviseur ministerie van Justitie en Veiligheid
13.45 - 14.30 uur Inleiding door Olivier Rikken, directeur blockchain & smart contracting AXVECO
14.30 - 15.00 uur Pauze
15.00 - 15.45 uur Inleiding door Prof.mr. Toon van Mierlo, hoogleraar en partner bij NautaDutilh
15.45 - 16.15 uur Paneldiscussie o.l.v. Paul van Liempt met Olivier Rikken, Katja van Kranenburg-Hanspians, Toon van Mierlo en Erik Boerma
16.15 - 17.15 uur  Inleiding door Ruud Veltenaar, futuroloog
17.15 - 17.30 uur Bekendmaking van de "Beste (Jonge) Procesadvocaat"
17.30 uur Afsluiting
17.30 - 18.30 uur Borrel
  Aansluitend feestelijk diner
Partners kunnen tegen vergoeding deelnemen

Inschrijving 
De kosten voor deelname aan het middagprogramma bedragen voor VIA leden slechts € 50,00 per persoon. Dat is inclusief lunch, borrel en diner. Het feestelijke diner wordt u aangeboden door de vereniging. U ontvangt na inschrijving direct een bevestiging met een factuur in pdf. Wij verzoeken u voor tijdige betaling zorg te dragen. U kunt zich inschrijven via de VIA Congressite.
 

Partner
Ook uw partner is van harte welkom bij de rondleiding in de ochtend. Zij kunnen ter plaatse een entreebewijs kopen, tenzij uw partner beschikt over een Museumjaarkaart. Uw partner kan eveneens tegen kostprijs (€ 65,00) deelnemen aan het feestelijke diner. 
 

Kantoorgenoten
Dit is een mooie gelegenheid om ook uw kantoorgenoten kennis te laten maken met de VIA. Zij kunnen eveneens deelnemen aan het lustrumcongres en betalen slechts € 175,00 per persoon. Dat is inclusief lunch, congres en borrel. Zij kunnen zich inschrijven via de VIA Congressite.
 

Annulering 
Indien u na aanmelding onverhoopt verhinderd bent verzoeken wij u dat zo spoedig mogelijk aan het secretariaat door te geven. Indien wij niet van u vernemen gaan wij ervan uit dat u deelneemt. Kosteloze annulering voor het Lustrumcongres is mogelijk tot 1 oktober a.s.
 

Diner
Eventuele dieetwensen voor u of uw partner kunt u aangeven op het inschrijfformulier en daar zal zoveel als mogelijk rekening mee worden gehouden.
Indien u zich heeft aangemeld voor het diner rekenen de locatie en wij op uw komst. In verband met afspraken met de locatie is het niet mogelijk om af te zeggen voor het diner na 25 oktober a.s. Indien u onverhoopt toch afzegt na deze datum of u neemt niet deel aan het diner, dan zijn wij genoodzaakt u de dinerkosten ad € 50,00 in rekening te brengen. 
 

PO-punten
Door deelname aan het volledige programma kunt u 4 PO punten behalen.

Laatste nieuws

11 februari 2019
Incassoregister tegen misstanden bij incasso
Het kabinet pakt de misstanden in de incassomarkt aan en geeft hiermee uitvoering aa...
Lees meer ›

24 januari 2019
VIA Algemene Ledenvergadering en Studiemiddag
VIA Algemene Ledenvergadering en Studiemiddag op woensdag 6 februari 20...
Lees meer ›