VIA: keurmerk voor incassoadvocaten

Bent u als advocaat gespecialiseerd in incasso- en/of procesrecht en niet aangesloten bij de VIA, dan mist u veel. De VIA is een professionele organisatie die regelmatig overleg voert met het ministerie van Justitie en andere instanties over ontwikkelingen in de wetgeving en op incassogebied. Met andere woorden: we hebben op het hoogste niveau de vinger aan de pols. Als lid van onze organisatie profiteert u daar uiteraard van.

Lidmaatschapskosten
De kosten voor de jaarlijks contributie (2019) bedragen € 125,00. Eenmalig wordt er entreegeld in rekening gebracht. Het entreegeld bedraagt € 230,00.
 
VJP leden (VIA aspirant lidmaatschap)
De kosten voor het VIA aspirant lidmaatschap voor VJP leden bedragen € 25,00 per jaar. Er zullen hiervoor geen entreekosten in rekening worden gebracht.
Het aspirant lidmaatschap is geldig voor een duur van maximaal 2 jaar. Hierna zal het aspirant lidmaatschap worden omgezet naar het reguliere VIA lidmaatschap. Zodra het aspirant lidmaatschap eindigt, zal de reguliere contributie van het VIA lidmaatschap worden gehanteerd. Beëindiging van het VJP lidmaatschap dient bij het VIA secretariaat (info@via-incasso.nl) te worden gemeld.
 

Exclusief voor haar leden en aspirant leden (VJP leden) organiseert de VIA opleidingen en studiebijeenkomsten. Zo blijft u op betaalbare wijze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en voldoet u aan de opleidings- en scholingseisen.

Als lid mag u het VIA-logo gebruiken: dit logo garandeert uw cliënten de hoogste kwaliteit op het gebied van dienstverlening bij het innen van geldelijke vorderingen.

Ja, ik meld me aan

Laatste nieuws

21 augustus 2019
Bijeenkomst "Actualiteiten Bestuurdersaansprakelijkheid"
VIA Studiemiddag "Actualiteiten Bestuurdersaansprakelijkheid" op Lees meer ›

11 februari 2019
Incassoregister tegen misstanden bij incasso
Het kabinet pakt de misstanden in de incassomarkt aan en geeft hiermee uitvoering aa...
Lees meer ›