VIA: keurmerk voor incassoadvocaten

Bent u als advocaat gespecialiseerd in incasso- en/of procesrecht en niet aangesloten bij de VIA, dan mist u veel. De VIA is een professionele organisatie die regelmatig overleg voert met het ministerie van Justitie en andere instanties over ontwikkelingen in de wetgeving en op incassogebied. Met andere woorden: we hebben op het hoogste niveau de vinger aan de pols. Als lid van onze organisatie profiteert u daar uiteraard van.

Lidmaatschapskosten
De kosten voor de jaarlijks contributie (2020) bedragen € 150,00. 
Het aanvragen van het VIA lidmaatschap kan via deze link naar het webformulier.

VJP leden (VIA aspirant lidmaatschap)
De kosten voor het VIA aspirant lidmaatschap voor VJP leden bedragen € 25,00 per jaar. Er zullen hiervoor geen entreekosten in rekening worden gebracht.
Het aspirant lidmaatschap is geldig voor een duur van maximaal 2 jaar. Hierna zal het aspirant lidmaatschap worden omgezet naar het reguliere VIA lidmaatschap. Zodra het aspirant lidmaatschap eindigt, zal de reguliere contributie van het VIA lidmaatschap worden gehanteerd. Beëindiging van het VJP lidmaatschap dient bij het VIA secretariaat (info@via-incasso.nl) te worden gemeld.

Exclusief voor haar leden en aspirant leden (VJP leden) organiseert de VIA opleidingen en studiebijeenkomsten. Zo blijft u op betaalbare wijze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in ons vakgebied en voldoet u aan de opleidings- en scholingseisen.

Het aanvragen van het VIA aspirant lidmaatschap kan via deze link naar het webformulier.
 

Als lid mag u het VIA-logo gebruiken: dit logo garandeert uw cliënten de hoogste kwaliteit op het gebied van dienstverlening bij het innen van geldelijke vorderingen.

Het lidmaatschap betreft een persoonlijk lidmaatschap. U bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van wijzigingen. Wij verzoeken u de contactgegevens in de factuur te controleren. Mocht hier iets in gewijzigd zijn, dan kunt u deze wijziging per e-mail doorgeven aan info@via-incasso.nl

 

Laatste nieuws

19 maart 2020
6 oktober 2020: Procesrechtdiner
De datum voor het Nationale Procesrechtdiner is definitief vas...
Lees meer ›

12 maart 2020
Verplaatsing Nationale Procesrechtdiner 18 maart 2020
Het coronavirus heeft helaas ook toegeslagen in het programma van de VIA. Het b...
Lees meer ›